Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Velký svátek! Jihlava vyzve v poháru extraligové Pardubice

14.11.2021 | Redakce

V dalším kole Českého ALPA poháru vyzve na domácím hřišti SK Jihlava zvučného soupeře. Na hřiště pod autobusové nádraží dorazí vicemistr Extraligy - HBC Pardubice!

Hokejbalový svátek je na programu 17. listopadu od 14:00 hod. v Jihlavě. V dresu soupeře bude k vidění řada reprezentantů a nejlepších hráčů České republiky.

Jihlava postoupila do třetího kola poháru jako jediný druholigový celek z Jižní Moravy. V pavouku už se začaly objevovat nasazené týmy z nejvyšší soutěže, a tak si hráči SK přáli dostat atraktivního soupeře. A to se jim splnilo. Nyní změří síly s vicemistry České republiky z loňské sezóny - HBC Pardubice.

V dresu Pardubic řádí například kanonýr a reprezentant Jan Bílý, kapitán národního týmu z posledního mistrovství světa Pavel Kubeš, nebo brankář taktéž z národního týmu David Stárek. Loni druhý tým nejvyšší české soutěže trénuje prezentační trenér Mašík. Jihlavu tak nečeká vůbec nic snadného, přesto se pokusí vzepřít papírovým předpokladům. "Na zápas se všichni v kabině těšíme. Chtěli jsme při losu zvučného soupeře a teď k nám do Jihlavy dojede jeden z nejlepších týmů v České republice. Bude to velký svátek a doufám, že nás přijde podpořit hodně diváků," vyzývá kapitán Jihlavy Petr Král. "Je to velká výzva a my se budeme rvát. Soupeři zadarmo rozhodně nic nedáme," dodává.

Cesta Jihlavy do 3. kola Českého poháru (SK Jihlava - HBK Bulldogs Brno "B" 3:2p., SK Jihlava - HBC Flyers Jihlava 4:2). Pardubice coby nasazený tým v poháru začínají až od 3. kola. Pohár se hraje formou pavouka - play-off na 1 vítězný zápas. Pardubice Český pohár v roce 2016 vyhrály a ve stejném roce vyhrály nejvyšší českou soutěž.

 



 
Utkání
Muži A | neděle 10.03.2024, 11:00
6. kolo
6:2
Slza Okříšky - SK Jihlava
 
Muži A | sobota 16.03.2024, 13:00
11. kolo
1:4
SK Jihlava - Flyers
 
Muži A | sobota 23.03.2024, 14:00
14. kolo
9:3
SK Jihlava - Eagles
 
Muži A | sobota 06.04.2024, 14:00
Čtvrtfinále 1
3:2
SK Jihlava - Slza Okříšky
 
Muži A | neděle 07.04.2024, 14:00
Čtvrtfinále 2
6:3
SK Jihlava - Slza Okříšky
 
Aktuální články
Druhý čtvrtfinálový bod pro Jihlavu

O den později pokračovala čtvrtfinálová série druhým zápasem. Ten sledovalo fantastických 137 diváků.

 
SK otočil z 0:2 na 3:2 a má první bod

V sobotní odpoledne odstartovala čtvrtfinálová série mezi SK Jihlava a JVSK Slza Okříšky. Šlo tak o regionální derby týmů z Vysočiny,...

 
“Jestli chceme postoupit dál, musíme makat naplno celou sérii“ hlásí Bohatý

Třetí nejproduktivnější hráč jihlavského týmu Štěpán Bohatý posbíral 16 kanadských bodů během základní části a také patří...

 
Jihlava zakončila základní část vítězstvím
 
Derby podruhé v sezóně pro Flyers
 
Jihlava prohrála s Okříšky a vzdálilo se jí druhé místo
 
SK vrátil Zohoru podzimní porážku
 
Na úvod jara vydřené vítězství
 
VŘTAS CUP ovládli Ježci Heřmanův Městec
 
Jihlava bude po roce hostit hokejbalový VRŤAS CUP
 
 
eSports.cz & SK Jihlava - kontakt: hokejbal-jihlava@seznam.cz RSS