Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

TOP Lukáš Koudelka

25.02.2021 | Redakce

Chcete vědět co náš vousatý válečník dělá ve svém volném čase? Pojďte se s námi podívat.

Profese: Seřizovač CNC soustruhů


Koníčky: Hokejbal, hokej, fotbal, sledování sportovních utkání, odpočinek a posezení s přáteli.
 
Pokrm: Vepřová krkovička na jakýkoliv způsob, kuřecí křidélka na medu, francouzský brambory, prostě to co mi chutná sním. (smích) 

Pití: Točená malinovka, pivo (smích), rum, myslivec s colou, medový Jack

Film: Padesátka, Jáchyme hoď ho do stroje, Saw, těch filmů je hodně, rád se dívám na komedie, ale rád se podívám i na horor či válečný film. 

Seriál: Dva a půl chlapa, Simpsonovi, Futurama, Krok za krokem, Comeback, Profesionálové, Komisař Rex

Hudba: Nemám přímo úplně jednotný styl hudby. Mám rád něco, na co se dá zapařit ale zároveň se to musí dát poslouchat (smích). Rád poslouchám Kabáty, Divokého Billa, Rybičky 48, Harlej.... těch kapel je opravdu mnoho. (smích). 

Dovolená: Těch bylo hodně, každá má něco do sebe, nějaký plus a nějaký mínus. Ale určitě rád vzpomínám na dovolenou na Vranovské přehradě s přáteli z Hubenova a okolí. Vzali jsme si s sebou i kola, jenže to na ty nějak nezbyl čas. (smích). 

Bavič kabiny: Tak tady bych to viděl jednoznačně. Haby s Bohym, na jejich kousky jen tak člověk nezapomene (smích). Poslední dobou se také začíná projevovat i Gudy, tak uvidíme co nám ještě ukáže (smích). 

Soupeř: Nemám oblíbeného soupeře. Každého chci porazit a všichni to tak máme nastavené. Když mám ale jmenovat tak určitě derby s Flyers a Malenovice, to jsou takové zápasy, kdy jde až na krev a to mám rád. 

Zápas: No u mně ani tak zápas, jako minulou sezónu čtvrtfinálová série s Kyjovem. První zápas doma jsme prohráli, takže jsme dostali pomyslný nůž na krk a s tím vědomím jsme také nastoupili do druhého zápasu. Dostali se rychle do vedení abychom o něj následně přišli a byli jen kousek od konce sezony. Pak jako bychom dostali druhý dech, ukázali chtíč a srdíčko a vrátili sérii domu. Ve třetím zápase to byla jiná pohádka. V první třetině jsme nastříleli 7 gólů, zatímco soupeř jen jeden. Už jsme se asi viděli v semifinále, jelikož si jinak nedokážu představit, proč jsme nechali zápas dojít až do tuhého závěru, když se nám Kyjov pěti brankami přiblížil na jediný rozdílový gól. Ten už jsme naštěstí ubránili a mohli tak slavit postup do semifinále, později finále i titul. 

Úspěchy: Tak určitě tituly mistra republiky ve starších žácích a mladším dorostu a pak i nějaké umístění těsně pod vrcholem. Samozřejmě 5 tituly s B týmem a výhra v Litoměřicích na mezinárodním turnaji. 

Zážitek s SK: Když vzpomenu na mládežnické kategorie, tak výjezdy na zápasy s Fans. Takové zážitky se nedají zapomenout. Pak samozřejmě mistrovské oslavy a jim předcházející 2 vyhraná finále před domácím publikem, to je také nezapomenutelné, za to patří velký díky Fans. 

Sportovní vzor: Když ještě aktivně hrál, tak to byl Martin Procházka. Teď asi nikdo konkrétní. Mám rád, když někdo bojuje a dře, neuznávám simulanty.

 
Utkání
Muži A | neděle 14.04.2024, 14:30
Čtvrtfinále 4
1:3
Slza Okříšky - SK Jihlava
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 16:00
Semifinále 1
3:2
Hodonín - SK Jihlava
 
Muži A | neděle 21.04.2024, 11:00
Semifinále 2
1:2
Hodonín - SK Jihlava
 
Muži A | Sobota 27.04.2024
Semifinále 3
VS.
SK Jihlava - Hodonín
 
Muži A | Neděle 28.04.2024
Semifinále 4
VS.
SK Jihlava - Hodonín
 
Aktuální články
Benjamínek Gruss zastavil 41 střel. Semifinále je 1:1

O den později pokračovala semifinálová série na hřišti Hodonína, který vyhrál úvodní duel těsně 3:2.

 
První semifinále vyhrál těsně Hodonín

Semifinálová série mezi vítězem základní části HBC Hodonín a obhájci titulu SK Jihlava, byla rozehrána v sobotní odpoledne. V hledišti...

 
SK slaví postup do semifinále

O den později pokračovala čtvrtfinálová série. Okříšky toužily vrátit sérii zpět do Jihlavy, naopak SK chtěl sérii ukončit a vyhnout...

 
Okříšky snížily stav série na 1:2
 
Druhý čtvrtfinálový bod pro Jihlavu
 
SK otočil z 0:2 na 3:2 a má první bod
 
“Jestli chceme postoupit dál, musíme makat naplno celou sérii“ hlásí Bohatý
 
Jihlava zakončila základní část vítězstvím
 
Derby podruhé v sezóně pro Flyers
 
Jihlava prohrála s Okříšky a vzdálilo se jí druhé místo
 
 
eSports.cz & SK Jihlava - kontakt: hokejbal-jihlava@seznam.cz RSS