Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Oba přípravné zápasy s Českými Budějovicemi SK nevyšly

24.02.2019 | Redakce

Týden před startem ligové soutěže odcestovala Jihlava ladit formu do Českých Budějovic. S tamním Pedagogem dvakrát těsně prohrála.

První přípravný zápas se v Českých Budějovicích rozehrál v 10:00. Vstup do zápasu pak vyšel Jihlavě na výbornou. Po patnácti vteřinách otevřel brankový účet Král. Dvoubrankový náskok SK zařídil šťastně tečovanou střelou Bohatý. Domácí Pedagog však nesložil zbraně a utkání postupně otočil na 3:2. Jihlava ještě měla v závěrečné části několik slibných příležitostí, ale domácího brankáře již nepřekonala. Za zmínku stojí úniky Hlavatého, Krále a poté Riedla jehož pokus skončil na tyči. V zápase se výborně uvedl teprve 13tiletý brankář Lukáš Čára. Ten by se měl v jarní části objevit v sestavě SK.

SK Pedagog České Budějovice – SK Jihlava 3:2

Branky: Král, Bohatý

Odvetný zápas ve 14:00 rozehrály lépe České Budějovice, které během tří minut vedly již 2:0. Jihlavu dostal zpět do hry až pět vteřin před první sirénou Bohatý. Druhá třetina nabídla spoustu šancí, ale ani jen z brankářů míček za svá záda nepustil. Pořádně ofenzivní byla až poslední třetina. V té šel nejprve Pedagog do dvoubrankového vedení, jenže vzápětí SK využil přesilovou hru 5 na 3 zásluhou dorážejícího Zemana. Za další dvě minuty vyrovnal po kombinaci první formace Král. Jihlava byla pět minut před koncem ve velkém tlaku a zdálo se, že zápas otočí. Jenže opak byl pravdou, když po propadu inkasovala na konečných 4:3. Tento zápas odchytala nová posila B-týmu Yan Hlavatý!

SK Pedagog České Budějovice – SK Jihlava 4:3

Branky: Bohatý, Zeman, Král.

Sestava: Čára (druhý zápas Hlavatý Y.) – Jiskra, Mareš, Tomek, Habermann – Koudelka, Zeman, Král – Herman H., Riedl, Smutný – Vávrů, Bohatý, Hlavatý T.

Za domácí České Budějovice nastoupil dlouholetý hráč SK Dalibor Staněk. „Dnes to nebyl jen obyčejný přátelský zápas, ale setkání po hodně dlouhé době s kamarády a spoluhráči z mládí,“ nechal se po zápas slyšet “Stanley“

„Byly to kvalitní zápasy a super prověrka před startem jarní části. Oba naši brankáři se pak ukázali v dobré formě. My v poli musíme zapilovat především na obranné hře, tam jsou hodně velké rezervy,“ má jasno Král.

 
Utkání
Muži A | neděle 14.04.2024, 14:30
Čtvrtfinále 4
1:3
Slza Okříšky - SK Jihlava
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 16:00
Semifinále 1
3:2
Hodonín - SK Jihlava
 
Muži A | neděle 21.04.2024, 11:00
Semifinále 2
1:2
Hodonín - SK Jihlava
 
Muži A | Sobota 27.04.2024
Semifinále 3
VS.
SK Jihlava - Hodonín
 
Muži A | Neděle 28.04.2024
Semifinále 4
VS.
SK Jihlava - Hodonín
 
Aktuální články
Benjamínek Gruss zastavil 41 střel. Semifinále je 1:1

O den později pokračovala semifinálová série na hřišti Hodonína, který vyhrál úvodní duel těsně 3:2.

 
První semifinále vyhrál těsně Hodonín

Semifinálová série mezi vítězem základní části HBC Hodonín a obhájci titulu SK Jihlava, byla rozehrána v sobotní odpoledne. V hledišti...

 
SK slaví postup do semifinále

O den později pokračovala čtvrtfinálová série. Okříšky toužily vrátit sérii zpět do Jihlavy, naopak SK chtěl sérii ukončit a vyhnout...

 
Okříšky snížily stav série na 1:2
 
Druhý čtvrtfinálový bod pro Jihlavu
 
SK otočil z 0:2 na 3:2 a má první bod
 
“Jestli chceme postoupit dál, musíme makat naplno celou sérii“ hlásí Bohatý
 
Jihlava zakončila základní část vítězstvím
 
Derby podruhé v sezóně pro Flyers
 
Jihlava prohrála s Okříšky a vzdálilo se jí druhé místo
 
 
eSports.cz & SK Jihlava - kontakt: hokejbal-jihlava@seznam.cz RSS