Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Mezinárodní turnaj s účastí SK Jihlava

20.01.2018 | Petr Král

Už příští víkend budou na severu Čech hostit tamní Litoměřice třídenní mezinárodní turnaj CZECH Winter CUP 2018. Jihlava na něm bude startovat počtvrté, přičemž si z předchozích účastí dovezla hned tři medaile. Přidá za týden další do sbírky?

Třídenní hokejbalový maraton startuje v Litoměřicích v páteční podvečer a zastaví se až v nedělních 17:00 hod. Na turnaji se představí 10 týmů, kteří byly rozděleni do dvou skupin, z nichž vítězové postupují rovnou do semifinále, týmy na 2-3. místě čeká čtvrtfinále, ostatní poté zápasy o umístění. Tým ze srdce Vysočiny byl nalosován do velmi těžké skupiny, ve které bude hrát loňský bronzový celek Kladna, stříbrný tým ČR z MS WBHF, Bratislava a výběr Československa. "Skupinu máme těžkou, ale ne neřešitelnou. Určitě se popereme o postup ze skupiny, abychom si zahráli nedělní play-off," má jasno kapitán SK Král. "Ze tří účastí jsme tu hráli 3x finále a zápas s námi nikdo nepodcení. Potřebujeme tak odehrát koncentrovaně všechny zápasy ve skupině a sbírat body. Každý bod i vstřelený gól hraje na takovémto vyrovnaném turnaji velkou roli," dodává hráč s číslem 16. 

Loni stříbrný tým z Litoměřic - SK Jihlava vstoupí do turnaje až v sobotu ráno proti Kladnu. Všechny výsledky a postřehy z turnaje bude tým pravidelně zveřejňovat na své sociální síti. Kromě turnaje v Litoměřicích odehraje Jihlava ještě jeden přípravný turnaj a to doma 24. února, kdy přivítá Třebíč, Hustopeče a Tišnov. Následující týden už započnou ligové soutěže.

"Na turnaj do Litoměřic jezdíme pravidelně už čtyři roky. Jedná se po organizační i kvalitní stránce o jeden z nejlepších turnajů v České republice a jsme tu s jeho průběhem i zázemím velmi spokojeni. Je to skvělá příprava na jarní část sezóny a také výborná příležitost ke stmelení kolektivu," dodává Král.

Los turnaje:

Skupina A: Killers Litoměřice, Kert Park Praha, Devils Děčín, Fireball Plzeň, Gaštany Petržalka.

Skupina B: Czechia, Draci Kladno, SK Jihlava, Československo, Citrusia Bratislava.

Nominace SK Jihlava: Koch F., Humlíček - Blaško, Jiskra, Harasim, Zbořil, Habermann, Koch J. - Trybuček, Zápotočný, Král, Danko, Střecha, Fejt, Zeman, Policar, Hlavatý, Bohatý, Javorka, Koudelka. Trenéři: Pleško, Křivan.

 
Utkání
Muži A | neděle 14.04.2024, 14:30
Čtvrtfinále 4
1:3
Slza Okříšky - SK Jihlava
 
Muži A | sobota 20.04.2024, 16:00
Semifinále 1
3:2
Hodonín - SK Jihlava
 
Muži A | neděle 21.04.2024, 11:00
Semifinále 2
1:2
Hodonín - SK Jihlava
 
Muži A | Sobota 27.04.2024
Semifinále 3
VS.
SK Jihlava - Hodonín
 
Muži A | Neděle 28.04.2024
Semifinále 4
VS.
SK Jihlava - Hodonín
 
Aktuální články
Benjamínek Gruss zastavil 41 střel. Semifinále je 1:1

O den později pokračovala semifinálová série na hřišti Hodonína, který vyhrál úvodní duel těsně 3:2.

 
První semifinále vyhrál těsně Hodonín

Semifinálová série mezi vítězem základní části HBC Hodonín a obhájci titulu SK Jihlava, byla rozehrána v sobotní odpoledne. V hledišti...

 
SK slaví postup do semifinále

O den později pokračovala čtvrtfinálová série. Okříšky toužily vrátit sérii zpět do Jihlavy, naopak SK chtěl sérii ukončit a vyhnout...

 
Okříšky snížily stav série na 1:2
 
Druhý čtvrtfinálový bod pro Jihlavu
 
SK otočil z 0:2 na 3:2 a má první bod
 
“Jestli chceme postoupit dál, musíme makat naplno celou sérii“ hlásí Bohatý
 
Jihlava zakončila základní část vítězstvím
 
Derby podruhé v sezóně pro Flyers
 
Jihlava prohrála s Okříšky a vzdálilo se jí druhé místo
 
 
eSports.cz & SK Jihlava - kontakt: hokejbal-jihlava@seznam.cz RSS